SOBRE NOSALTRES

Suma’t a l’AMPA és una iniciativa d’impuls de la participació i l’associacionisme entorn de l’escola. D’una banda se sensibilitza i estimula una major presència i implicació. D’altra banda s’ofereix formació i coneixement per a empoderar a les persones en la millor gestió i participació.

 

Està demostrat que una major presència de les famílies en l’educació i un major acompanyament en els processos educatius, millora els nivells d’acompliment de l’escola i la satisfacció de docents i famílies. En alguns entorns aquesta proximitat entre escola i família és molt necessària.

 

Aquest projecte s’emmarca dins del Programa de Formació i Participació de la Fundació Iniciativa Social que té com a missió promoure majors oportunitats educatives a menors i famílies en situació de desavantatge. Per a això impulsa una major relació i col·laboració entre docents i famílies. La Fundació es troba inscrita en el Registre de Fundacions del Ministeri de Justícia del Govern d’Espanya.

 

Aquesta pàgina web ha sigut finançada per la Conselleria de Transparència i Participació de la Generalitat Valenciana en 2021.